Specialisatie

Schuldhulpverlening

Denkt u wel eens; ik kom nooit van mijn schulden af? En loopt u van het kastje naar de muur op zoek naar hulp bij uw problemen? Zoek niet langer! Wij helpen u graag. Of u nu ondernemer bent of een eigen huis bezit maakt niet uit. Ook voor u is er een oplossing! Vaak met behoud van uw eigen woning!

Wij helpen u graag bij:

 • Hulp voor ondernemers

  Uw onderneming behouden

 • Minnelijk traject

  Bemiddeling met crediteuren

 • Crediteurenakkoord

  Uw schulden saneren

 • Tussentijdse beëindiging

  Bijstand tijdens de zitting

 • Hoger beroep

  Opstellen van processtukken

Hulp voor ondernemers

Trust Advocaten heeft jarenlange ervaring met het begeleiden van ondernemers, ex-ondernemers en particulieren met financiële problemen en kan u helpen bij het vinden van een structurele oplossing voor uw financiële problemen. In veel gevallen kan daarbij uw onderneming of eigen woning behouden blijven.

Het saneren van uw schulden

Trust Advocaten kan u helpen bij het vinden van de meest optimale route. Er zijn immers meer wegen die bewandeld kunnen worden om een schuldenvrije toekomst tegemoet te gaan. Hierbij kunt u denken aan het aanbieden van een schuldeisersakkoord, het doorlopen van de schuldsaneringsregeling / WSNP (met of zonder onderneming) of het realiseren van een doorstart of het saneren van schulden met behulp van een BBZ-krediet. Het verstrekken van een 285-verklaring behoort eveneens tot de mogelijkheden. U hoeft dus niet de (doorgaans) stroperige trajecten van gemeentes en instanties te doorlopen. Trust Advocaten streeft ernaar u binnen een week van een plan van aanpak te kunnen voorzien en gaat direct aan de slag met uw schuldeisers.

Het (dwang)akkoord

De eerste stap is om een schuldeisersakkoord aan te bieden aan al uw schuldeisers. Mocht er van al uw schuldeisers slechts een gering aantal schuldeisers niet instemmen met het gedane aanbod, dan is het niet nodig om direct toelating tot de schuldsaneringsregeling (WSNP) te verzoeken. U heeft namelijk nog de optie om de rechter te verzoeken om een gedwongen schuldregeling op te leggen. Dit wordt ook wel het dwangakkoord genoemd. Op deze wijze kan de rechter de weigerachtige schuldeisers dwingen om alsnog in te stemmen met het schuldeisersakkoord. Indien de rechter het dwangakkoord oplegt, hoeft u niet meer de WSNP in en kunt u – nadat het schuldeisersakkoord is afgewikkeld – met een schone lei verder.

Mocht de rechter uw verzoek tot het opleggen van een dwangakkoord afwijzen, dan kunt u met de hulp van Trust Advocaten toelating verzoeken tot de schuldsaneringsregeling (WSNP). Indien u wordt toegelaten tot de WSNP, wordt er een bewindvoerder benoemd. De bewindvoerder controleert gedurende drie jaar of u zich houdt aan uw verplichtingen zoals de inspanningsverplichting.

Geen WSNP (meer), tussentijdse beëindiging of geen schone lei?

Indien de rechter uw aanvraag tot toelating tot de schuldsaneringsregeling (WSNP) heeft afgewezen, kunt u met de hulp van Trust Advocaten in hoger beroep. Trust Advocaten helpt u graag bij het opstellen en indienen van het beroepschrift en staat u graag bij ter zitting. Op deze wijze kunt u voor een tweede keer uw verhaal toelichten bij de rechter.

Dreigt er een tussentijdse beëindiging van uw schuldsaneringsregeling? Ook dan helpt Trust Advocaten u graag! Indien door de bewindvoerder of rechter-commissaris is voorgedragen om uw schuldsaneringsregeling tussentijds te beëindigingen, zult u worden opgeroepen voor een zitting. Tijdens deze zitting mag u zich laten bijstaan door een advocaat. Trust Advocaten helpt u hier graag bij. Afhankelijk van de hoogte van uw inkomen, komt u in aanmerking voor een toevoeging en bent u slechts de eigen bijdrage verschuldigd. De Raad voor Rechtsbijstand betaalt dan een deel van onze kosten. Trust Advocaten kan deze toevoeging voor u aanvragen.

Ook als de rechtbank heef besloten om aan u geen schone lei te verlenen, kunt u met de hulp van Trust Advocaten in beroep gaan tegen deze beslissing. Trust Advocaten helpt u graag naar een schuldenvrije toekomst.

Een vrijblijvend gesprek

Tijdens een vrijblijvend persoonlijk gesprek wordt uw financiële situatie met u doorgenomen en worden direct mogelijkheden en de te verwachte kosten inzichtelijk gemaakt. Zo kunt u op vrijblijvende wijze inzicht krijgen in de voor u beschikbare mogelijkheden.

Weten wat voor u de mogelijkheden zijn? Maak direct een afspraak door te bellen met 040 – 400 28 28 of stuur een e-mail naar info@trustadvocaten.nl. Wij verwelkomen u graag voor een vrijblijvende kennismaking op onze vestigingen in Helmond en Geldrop.

Zo gaan wij te werk

Onze werkwijze

Heeft u een geschil waar u zelf niet meer uitkomt? Trust Advocaten staat u graag bij. U kunt online, per mail of telefonisch een afspraak maken. Vervolgens kunnen wij kennis maken in Helmond of Geldrop waar we samen gaan sparren over een oplossing. Er is immers altijd een oplossing!

Afspraak maken

per telefoon of mail

Kennis maken

gratis!

Samen sparren

we doen het samen

Oplossing bespreken

we gaan ervoor!

Hulp nodig?

Maak een afspraak

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

T.040 400 28 28

E.info@trustadvocaten.nl

Trust Platform
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×