Specialisatie

Arbeidsrecht

Kim van Zanten- van Breugel is onze arbeidsrecht advocaat. Heeft u een arbeidsrechtelijke vraag? Neem gerust contact met haar op! Ook staat zij u graag bij wat betreft de aan het arbeidsrecht gerelateerde socialezekerheidsrechtelijke kwesties.

Wij helpen u graag bij:

 • Ontslagkwesties

  Advies, procedures etc.

 • Opstellen overeenkomsten

  Arbeidsovereenkomsten, vso's

 • Diverse trajecten

  Arbeidsconflict, functioneren

 • Reorganisaties

  Ontslagaanvragen, oplossingen

 • Arbeidsongeschiktheid

  Re-integratie, WIA

Arbeidsrecht

Arbeidsrecht is een omvangrijk rechtsgebied. Binnen dit complexe rechtsgebied vallen verschillende zaken zoals: individueel ontslag, collectief ontslag (reorganisaties), arbeidsconflicten, functioneringstrajecten, het aangaan en/of wijzigen van een arbeidsovereenkomst, bijzondere bedingen (zoals concurrentie- en relatiebedingen), ziekte/arbeidsongeschiktheid (waaronder re-integratie), cao gerelateerde vragen, medezeggenschap en ZZP-constructies. Bij Trust Advocaten kunt u terecht voor alle arbeidsrechtelijke kwesties. Voor advies, het oplossen van geschillen, het voeren van procedures etc. Uw zaken zullen worden behartigd door Kim van Zanten- van Breugel, onze in het arbeidsrecht gespecialiseerde advocaat. Zij is lid van zowel de landelijke als de regionale arbeidsrechtelijke vereniging VAAN en VAR.                                                                                                                                                                                                                                                                    

 

 

Socialezekerheidsrecht

Aan het arbeidsrecht grenst het socialezekerheidsrecht. Het sociale zekerheidsrecht is het stelsel van wetten en maatregelen dat er voor zorgt dat mensen ten tijde van arbeidsongeschiktheid, ziekte, pensioen of werkloosheid toch een inkomen hebben. Denk bijvoorbeeld aan de Werkloosheidswet (WW), Ziektewet (ZW) en de Wet Werk en Inkomen naar Arbeidsvermogen (WIA). Binnen Trust Advocaten zal Kim van Zanten- van Breugel u graag voorzien van rechtsbijstand aangaande de aan het arbeidsrecht gerelateerde socialezekerheidsrechtelijke kwesties.

Zo gaan wij te werk

Onze werkwijze

Heeft u een geschil waar u zelf niet meer uitkomt? Trust Advocaten staat u graag bij. U kunt online, per mail of telefonisch een afspraak maken. Vervolgens kunnen wij kennis maken in Helmond of Geldrop waar we samen gaan sparren over een oplossing. Er is immers altijd een oplossing!

Afspraak maken

per telefoon of mail

Kennis maken

gratis!

Samen sparren

we doen het samen

Oplossing bespreken

we gaan ervoor!

Hulp nodig?

Maak een afspraak

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

T.040 400 28 28

E.info@trustadvocaten.nl

Trust Platform
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×