Specialisatie

Ondernemingsrecht

Trust Advocaten is gespecialiseerd in het ondernemingsrecht en helpt u graag verder bij een geschil met een aandeelhouder, bestuurder, commissaris, afnemer, leverancier of financier.

Wij helpen u graag bij:

 • Aansprakelijkheidsvragen

  Advies op maat

 • Algemene voorwaarden

  Beoordelen of opstellen

 • Incassozaken

  Uw vordering incasseren

 • Reorganisaties

  Advisering en begeleiding

 • Zakelijke overeenkomsten

  Aangaan of beëindigen

Een onderneming oprichten

Wilt u graag een eigen onderneming oprichten, maar twijfelt u welke rechtsvorm u moet kiezen? Trust Advocaten adviseert u graag bij het kiezen van de juiste rechtsvorm. Ook helpt Trust Advocaten u graag bij het vastleggen van rechten en verplichtingen in contracten. Trust Advocaten kan u ook adviseren bij het aangaan of beëindigen van zakelijke overeenkomsten.

Aansprakelijkheidsvragen

Het ondernemingsrecht gaat over de onderneming en al haar relaties, waaronder aandeelhouders, bestuurders, commissarissen, afnemers, leveranciers en financiers. Met elk van deze relaties kan een geschil ontstaan. Als ondernemer kunt u op verschillende manieren met aansprakelijkheid worden geconfronteerd. Aan het hebben van een eigen onderneming zijn immers ook risico’s verbonden. Wanneer u als bestuurder aansprakelijk wordt gesteld, kunnen de gevolgen voor uw onderneming en voor u als privépersoon groot zijn. U kunt bijvoorbeeld aansprakelijk worden gehouden voor alle schulden van uw failliete onderneming waarvan u bestuurder bent (geweest). Trust Advocaten is er dan om u bij een dergelijk geschil te helpen. Het streven is een oplossing te vinden waar alle betrokkenen mee uit de voeten kunnen en waarbij bij voorkeur procedures of andere ingrijpende middelen worden vermeden. Komt u er echt niet uit? Dan zal Trust Advocaten uiteraard deze middelen niet schuwen om deze in te zetten in uw belang.

Incassozaken

Betaalt uw klant uw facturen niet? Trust Advocaten helpt u graag bij het innen van uw openstaande vordering(en).

Helaas is het soms nodig om uw vordering uit handen te geven aan een advocaat. De ervaring leert dat een sommatiebrief van een advocaat vaker iemand beweegt tot betaling dan wanneer u deze brief zelf verzendt. Bovendien dient een sommatiebrief aan verschillende vereisten te voldoen. Trust Advocaten kan u hierbij helpen en een dergelijke brief namens u opstellen. Mocht uw klant na het verzenden van een sommatiebrief nog niet zijn bewogen om over te gaan tot betaling, dan kan Trust Advocaten namens u een procedure starten bij de rechtbank. Het is voor een incassobureau of een deurwaarderskantoor immers niet mogelijk om voor vorderingen boven de € 25.000,- bij de rechtbank te procederen.

 Heeft u problemen binnen uw onderneming of met een van uw relaties? Maak direct een afspraak door te bellen met 040 – 400 28 28 of stuur een e-mail naar info@trustadvocaten.nl.

Zo gaan wij te werk

Onze werkwijze

Heeft u een geschil waar u zelf niet meer uitkomt? Trust Advocaten staat u graag bij. U kunt online, per mail of telefonisch een afspraak maken. Vervolgens kunnen wij kennis maken in Helmond of Geldrop waar we samen gaan sparren over een oplossing. Er is immers altijd een oplossing!

Afspraak maken

per telefoon of mail

Kennis maken

gratis!

Samen sparren

we doen het samen

Oplossing bespreken

we gaan ervoor!

Hulp nodig?

Maak een afspraak

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

T.040 400 28 28

E.info@trustadvocaten.nl

Trust Platform
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×