Mandy van Brunschot – van der Sanden

Mandy is sinds 2007 advocaat en adviseert al meer dan 10 jaar ondernemingen en ondernemers die in (financieel) zwaar weer verkeren. De ervaring die zij opdoet als curator bij de afwikkeling van faillissementen zet zij hierbij in. Daarnaast adviseert Mandy ook particulieren die in een (uitzichtloze situatie) terecht zijn gekomen door (bovenmatige) schulden. Hierbij gebruikt zij de ervaring die zij als bewindvoerder in de wettelijke schuldsaneringsregeling heeft opgedaan. Tot slot verleent Mandy bijstand bij allerhande juridische kwesties zoals: geschillen tussen aandeelhouders, het opstellen van contracten, het incasseren van vorderingen en het voeren van procedures. Heeft u als particulier of ondernemer financiële problemen of een geschil? Dan staat Mandy u graag bij met raad en daad.

Opleidingen

In 2006 studeerde Mandy af aan de Universiteit van Tilburg, master Rechtsgeleerdheid. Na afloop van deze studie heeft Mandy met succes de specialisatieopleiding Insolventierecht aan de Grotius Academie gevolgd.

Waarvoor kun je Mandy inschakelen?

Voor werkzaamheden op het gebied van het insolventie- en ondernemingsrecht. Denk hierbij aan het adviseren over of het voeren van onderhandelingen en procedures, het opstellen van overeenkomsten, het incasseren van vorderingen enz. Ook adviseert Mandy u graag als u of uw onderneming in financieel zwaar weer verkeert.

Rechtsgebiedenregister

Mandy heeft insolventierecht en ondernemingsrecht geregistreerd in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten. Deze registratie brengt met zich mee dat zij elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten 10 van de in totaal 20 te behalen opleidingspunten dient te behalen op dit rechtsgebied.

Zo gaan wij te werk

Onze werkwijze

Heeft u een geschil waar u zelf niet meer uitkomt? Trust Advocaten staat u graag bij. U kunt online, per mail of telefonisch een afspraak maken. Vervolgens kunnen wij kennis maken in Helmond of Geldrop waar we samen gaan sparren over een oplossing. Er is immers altijd een oplossing!

Afspraak maken

per telefoon of mail

Kennis maken

gratis!

Samen sparren

we doen het samen

Oplossing bespreken

we gaan ervoor!

Hulp nodig?

Maak een afspraak

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

T.040 400 28 28

E.info@trustadvocaten.nl

Trust Platform
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×