Over ons

Trust Advocaten

Trust Advocaten is een advocatenkantoor met gespecialiseerde advocaten tegen een gunstig tarief. Bel ons voor een gratis kennismakingsgesprek!

Trust Advocaten – specialisten

Trust Advocaten is een advocatenkantoor met specialisten. Wij zijn gespecialiseerd in het arbeidsrecht, insolventierecht, ondernemingsrecht en schuldhulpverlening. U kunt ons inschakelen voor advies, het oplossen van geschillen, het voeren van procedures etc. U bepaalt! U wordt geholpen door een gespecialiseerd advocaat tegen een gunstig tarief.

Gratis kennismakingsgesprek

Tijdens het kennismakingsgesprek wordt bekeken wat wij voor u kan betekenen. Dit gesprek is gratis!

Uurtarief, prijsafspraken

Na het kennismakingsgesprek wordt in principe gefactureerd op basis van het uurtarief. Dat bedraagt maximaal € 185,– exclusief 21% btw. Er worden geen kantoorkosten in rekening gebracht. Uiteraard wordt vooraf – indien mogelijk – een inschatting van de kosten gemaakt en wordt u betrokken bij het verloop hiervan. Het maken van een prijsafspraak per kwestie is vaak ook mogelijk. Bovendien kan het zijn dat uw kosten vergoed worden door de tegenpartij.

Verzekerd voor rechtsbijstand?

Bent u verzekerd voor rechtsbijstand en bent u verwikkeld in een juridische procedure? In dat geval kunnen de kosten wellicht verhaald worden op uw verzekeraar. Wij bekijken dit graag met u.

Gefinancierde rechtsbijstand

Ook werken wij op basis van gefinancierde rechtsbijstand.

De Kracht van Trust

Onze medewerkers

Hulp nodig?

Maak een afspraak

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

T.040 400 28 28

E.info@trustadvocaten.nl

Trust Platform
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×