Over ons

Trust Advocaten

Trust Advocaten is een advocatenkantoor met gespecialiseerde advocaten tegen een gunstig tarief. Bel ons voor een gratis kennismakingsgesprek!

Trust Advocaten – specialisten

Trust Advocaten is een advocatenkantoor met specialisten. Wij zijn gespecialiseerd in het arbeidsrecht, insolventierecht, ondernemingsrecht en schuldhulpverlening. U kunt ons inschakelen voor advies, het oplossen van geschillen, het voeren van procedures etc. U bepaalt! U wordt geholpen door een gespecialiseerd advocaat tegen een gunstig tarief.

Trust Advocaten is een samenwerkingsverband tussen zelfstandig werkende advocaten.

mr. M.A.A.M. van Brunschot- van der Sanden (Trust Advocaten B.V.): KvK-nummer 77385519, btw-id: NL860991404B01.

mr. K. van Zanten- van Breugel (KVB advocatuur): KvK-nummer: 73750786, btw-id: NL001748684B70.

Gratis kennismaking

Tijdens de kennismaking (van ongeveer een half uur) wordt bekeken wat wij voor u kunnen betekenen. Deze kennismaking is gratis!

Uurtarief, prijsafspraken

Na het kennismakingsgesprek wordt in principe gefactureerd op basis van het uurtarief. Dat bedraagt maximaal € 195,– exclusief 21% btw. Er worden geen kantoorkosten in rekening gebracht. Uiteraard wordt vooraf – indien mogelijk – een inschatting van de kosten gemaakt en wordt u betrokken bij het verloop hiervan. Het maken van een prijsafspraak per kwestie is vaak ook mogelijk. Bovendien kan het zijn dat uw kosten vergoed worden door de tegenpartij.

Ook werken wij met serviceabonnementen voor ondernemers. Vindt u het als ondernemer fijn om af en toe snel telefonisch advies te krijgen? Dan is dit serviceabonnement wellicht iets voor u. Ondernemers kunnen met een dergelijk abonnement voor 150 euro excl. btw per maand jaarlijks voor in totaal 12 uur bellen voor advies. Wij screenen bij dit abonnement óók uw contracten en geven u 10% korting op ons reguliere uurtarief voor zaken die niet onder het abonnement vallen. Heeft u daarnaast veel openstaande debiteuren? Dan kunnen wij u ook een incassoservice bieden. Neem bij interesse gerust contact met ons op.

Verzekerd voor rechtsbijstand?

Bent u verzekerd voor rechtsbijstand en bent u verwikkeld in een juridische procedure? In dat geval kunnen de kosten wellicht verhaald worden op uw verzekeraar. Wij bekijken dit graag met u.

Gefinancierde rechtsbijstand

Ook werken wij (in sommige gevallen) op basis van gefinancierde rechtsbijstand.

De Kracht van Trust

Onze medewerkers

Hulp nodig?

Maak een afspraak

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

T.040 400 28 28

E.info@trustadvocaten.nl

Trust Platform
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×