Trust op TV: Schulden in tijden van corona

Schuldhulpverlening is onder de maat als het gaat om hulpverlening aan ondernemers.

Afgelopen maandag, 11 januari, werd om 22:20 uur het programma Pointer uitgezonden op NPO2. Tijdens deze uitzending wordt gesteld dat 2/3 van de Nederlandse gemeenten de hulpverlening niet of niet voldoende op orde heeft. Ook kunnen zij de verwachte toestroom niet aan.

Onze collega Mandy van Brunschot-van der Sanden geeft tijdens deze uitzending aan dat te vaak het verkeerde advies wordt gegeven en onnodig ondernemingen gedwongen gestaakt. Door een gebrek aan kennis kan ook geen maatwerk worden geboden aan ondernemers, terwijl dát juist nodig is. Geen enkele situatie is immers hetzelfde. Mensen worden geknakt en voor het leven getekend. Dit moet voorkomen worden.

In veel gevallen kan een eigen onderneming wél behouden blijven. Hier zijn wel voorwaarden aan gekoppeld. Belangrijkste voorwaarde is dat vanaf het moment van de start van het saneringstraject aan de lopende zakelijke verplichtingen kan worden voldaan.

Wilt u meer weten? Kijk dan de uitzending terug: Schulden in tijden van corona gemist? Start met kijken op NPO Start

Hulp nodig?

Maak een afspraak

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

T.040 400 28 28

E.info@trustadvocaten.nl

Trust Platform
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×