Kim van Zanten – van Breugel

Advocaat arbeidsrecht

Advocaat arbeidsrecht – passie voor arbeidsrecht

Kim is advocaat sinds 2009 en heeft zich sindsdien gespecialiseerd in het arbeidsrecht. Ze is lid van de landelijke specialisatievereniging VAAN (Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland) en van de regionale vereniging VAR (Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Breda – ’s-Hertogenbosch).

Vaak is een kwestie niet zo zwart-wit als het lijkt, maatwerk is vereist en dat levert Kim mensen graag. Kim denkt in oplossingen maar voert procedures waar nodig. Als advocaat arbeidsrecht staat zij zowel werkgevers als werknemers bij. Wat betreft haar ervaring ten aanzien van werkgevers moet je denken aan vele zaken voor kleine(re)/MKB organisaties tot aan een verscheidenheid aan zaken voor grote organisaties, zowel in de commerciële als non-commerciële sector. Daarnaast kunnen werknemers werkzaam op alle functieniveaus en binnen verschillende branches bij haar terecht.

Kim heeft ervaring met verschillende branches in zowel de commerciële als non-commerciële sector. Branches waarbinnen zij bijvoorbeeld veel gewerkt heeft, zijn zorginstellingen: ziekenhuizen, de geestelijke gezondheidszorg, gehandicaptenorganisaties en verpleeg-, verzorgings- en thuiszorgorganisaties. Daarnaast heeft zij veel gewerkt voor bouw- en metaal(bewerkings)bedrijven. Ook is zij goed bekend met de specifieke regelgeving van scholen en kinderopvangorganisaties.

Opleidingen

In 2009 is Kim afgestudeerd aan de Universiteit van Tilburg, master Sociaal Recht en Sociale Politiek. De bachelor Rechtsgeleerdheid heeft zij in 2008 met goed gevolg afgerond aan de Universiteit van Utrecht. Naast haar rechtenstudie heeft Kim de opleiding Personeel en Arbeid aan de Fontys Hogeschool Eindhoven behaald. In 2016 heeft zij de postacademische specialisatieopleiding Tilburg Maastricht Arbeidsrecht (TMA) met succes afgerond.

Waarvoor kun je Kim inschakelen?

Voor werkzaamheden op het gebied van het arbeidsrecht en het daaraan gerelateerde sociale zekerheidsrecht. Denk aan advies, het voeren van onderhandelingen en procedures, begeleiding bij reorganisaties, het opstellen van alle denkbare documenten gerelateerd aan het arbeidsrecht of sociale zekerheidsrecht, ondersteuning bij gesprekken enz.

Rechtsgebiedenregister

Kim heeft arbeidsrecht geregistreerd in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten. Deze registratie brengt met zich mee dat zij elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten 10 van de in totaal 20 te behalen opleidingspunten dient te behalen op dit rechtsgebied.

Zo gaan wij te werk

Onze werkwijze

Heeft u een geschil waar u zelf niet meer uitkomt? Trust Advocaten staat u graag bij. U kunt online, per mail of telefonisch een afspraak maken. Vervolgens kunnen wij kennis maken in Helmond of Geldrop waar we samen gaan sparren over een oplossing. Er is immers altijd een oplossing!

Afspraak maken

per telefoon of mail

Kennis maken

gratis!

Samen sparren

we doen het samen

Oplossing bespreken

we gaan ervoor!

Hulp nodig?

Maak een afspraak

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

T.040 400 28 28

E.info@trustadvocaten.nl

Trust Platform
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×