Judith Kuijlaars

Judith is in juni 2019 afgestudeerd aan de Universiteit van Tilburg waar zij de master Rechtsgeleerdheid, accent civiel recht, heeft afgerond. Voorafgaand aan deze studie volgde Judith met succes de studie HBO-Rechten aan de Juridische Hogeschool. Ter afronding van deze HBO-opleiding schreef Judith haar bachelorscriptie bij Trust Advocaten. In haar bachelorscriptie met de titel ‘De schuldsaneringsregeling: welke invloed heeft een schuldeiser nog?’, staat Judith uitgebreid stil bij de mogelijkheden die een schuldeiser gedurende de WSNP heeft. Ook heeft Judith de aansprakelijkheid van bewindvoerders onderzocht.

Tijdens haar studies heeft Judith verschillende juridische stages gelopen en is zij werkzaam geweest in zowel de advocatuur als bij de rechtbank. Direct na afloop van haar masteropleiding is Judith in dienst getreden bij Trust Advocaten als juriste. In augustus wordt Judith beëdigd als advocaat.

 

Zo gaan wij te werk

Onze werkwijze

Heeft u een geschil waar u zelf niet meer uitkomt? Trust Advocaten staat u graag bij. U kunt online, per mail of telefonisch een afspraak maken. Vervolgens kunnen wij kennis maken in Helmond of Geldrop waar we samen gaan sparren over een oplossing. Er is immers altijd een oplossing!

Afspraak maken

per telefoon of mail

Kennis maken

gratis!

Samen sparren

we doen het samen

Oplossing bespreken

we gaan ervoor!

Hulp nodig?

Maak een afspraak

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

T.040 400 28 28

E.info@trustadvocaten.nl

Trust Platform
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×