Judith Kuijlaars

Sinds februari 2017 is Judith werkzaam bij Trust Advocaten. Eerst als juridisch medewerkster en vanaf 2019 als advocaat. Judith heeft tijdens haar studie verschillende juridische stages gelopen en is werkzaam geweest in zowel de advocatuur als bij de rechtbank.

Opleidingen

De opleiding HBO-Rechten volgde Judith aan de Juridische Hogeschool. Ter afronding van deze opleiding schreef Judith haar bachelorscriptie met de titel ‘De schuldsaneringsregeling: welke invloed heeft een schuldeiser nog?’. In deze scriptie staat ze uitgebreid stil bij de mogelijkheden die een schuldeiser gedurende de WSNP heeft. Ook heeft Judith de aansprakelijkheid van bewindvoerders onderzocht. De master Rechtsgeleerdheid, accent civiel recht, volgde Judith met succes aan de Universiteit van Tilburg.

Waarvoor kun je Judith inschakelen?

Judith kun je inschakelen voor juridische bijstand op het gebied van het insolventie- en ondernemingsrecht. Zij helpt u o.a. graag als u of uw onderneming in financieel zwaar weer verkeert, als u of uw onderneming vragen heeft over overeenkomsten of als u of uw onderneming openstaande vorderingen wenst te incasseren.

Zo gaan wij te werk

Onze werkwijze

Heeft u een geschil waar u zelf niet meer uitkomt? Trust Advocaten staat u graag bij. U kunt online, per mail of telefonisch een afspraak maken. Vervolgens kunnen wij kennis maken in Helmond of Geldrop waar we samen gaan sparren over een oplossing. Er is immers altijd een oplossing!

Afspraak maken

per telefoon of mail

Kennis maken

gratis!

Samen sparren

we doen het samen

Oplossing bespreken

we gaan ervoor!

Hulp nodig?

Maak een afspraak

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

T.040 400 28 28

E.info@trustadvocaten.nl

Trust Platform
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×